maandag 31 januari 2011

Kokosmaaltijdsoep met vis en noedels

1 pak koolvisfilet (400 g)
150 g winterwortel
1 pak noedels (250 g)
3 eetlepels olie
1 zak Chinese groentemix (400 g)
2 eetlepels curry pasta (bakje a 100 g)
2 kippenbouillontabletten
1 blik kokosmelk (400 ml)
1 zakje verse koriander (15 g)
Materialen
wok
Bereiden
Vis laten ontdooien en in stukjes verdelen. Wortel schillen en met dunschiller in plakjes schaven. Noedels bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. In wok olie verhitten en hierin wortel en roerbakgroente ca. 2 min. roerbakken. Curry-pasta toevoegen en 1 min. meebakken. 1 1/4 liter heet water, bouillontabletten, vis en kokosmelk toevoegen en aan de kook brengen. Kokossoep ca. 3 min. zachtjes laten koken. Koriander fijnsnijden. In 4 diepe borden gedeelte noedels leggen en soep erover lepelen. Bestrooien met koriander. Serveren met rest noedels, soep en koriander.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten