woensdag 19 januari 2011

Courgette gevuld met tonijn

200 g zilvervliesrijst
2 courgettes
1 rode paprika
2 uien
2 blikjes tonijnmoot in olijfolie (a 160 g)
1 blikje tomatenpuree (70 g)
paprikapoeder
Bereiden
Oven op 200° C voorverwarmen. Rijst met weinig zout volgens gebruiksaanwijzing koken. Courgettes wassen, halveren en met lepel uithollen. Binnenste deel courgettes in blokjes snijden. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Uien pellen en snipperen. Blikjes tonijn afgieten. Olie van tonijn in pan verhitten en ui, tomatenpuree, blokjes courgette en paprika bakken. Tonijn toevoegen en met zout, peper en paprikapoeder op smaak brengen. Courgettes in ovenschaal leggen, met mengsel vullen en 15 min. in oven verwarmen. Courgettes met rijst serveren. Lekker met salade van kropsla met yoghurtdressing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten