woensdag 19 januari 2011

Couscoussalade met kerriekip

300 g sperziebonen
250 g couscous
4 romatomaten
1 rode peper
6 eetlepels olijfolie
3 eetlepels citroensap
100 g olijven met piment
1 schaal kipfilet (350 g, reepjes)
1 el kerrie
Bereiden
Sperziebonen schoonmaken, in 6 min. beetgaar koken, afgieten en in vergiet onder koud water afspoelen. Couscous volgens gebruiksaanwijzing laten wellen. Tomaten in stukjes snijden. Rode peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en peper fijnsnipperen. Van 4 el olijfolie, citroensap, rode peper en zout naar smaak pittige dressing kloppen. In grote schaal couscous, sperziebonen, tomaat en dressing mengen. Olijven halveren en over salade verdelen. Kip in stukken snijden. In koekenpan rest van olie verhitten en kip in 7 min. met kerrie gaarbakken. Kip over salade verdelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten