woensdag 6 april 2011

geitenkaastaartjes met pistachenotenpesto

20 stuks

oven voorverwarmen op 200 graden


1 sjalotje (in stukken), 2 teentjes knoflook, 4 zongedroogde tomaatjes op olie (uitgelekt), 75 gram gepelde pistachenoten, 12 basilicumblaadjes, 35 gram geraspte parmezaan, 1 el balsamico-azijn, 5-6 el olijfolie

pureer egaal in keukenmachine of met staafmixer, voeg olie erbij tijdens het pureren


5 plakken bladerdeeg, 115 gram zachte geitenkaas, 20 kerstomaatjes, basilicumblaadjes om te garneren

steek uit elke plak bladerdeeg 4 rondjes, leg op bakpapier. besmeer met de pesto. shep er een lepelte geitenkaas op, leg op elk taartje een tomaatje.

bak in ca. 15 minuten goudbruin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten