zondag 8 mei 2011

glaasjes met laagjes

alles voor 4-6 glazen

mooie laagjes maken van:

1 komkommer in kleine blokjes, 4 plakjes gekookte ham in piepkleine blokjes, roomkaas losgeroerd

boursin, dobbelsteentjes tomaat, tapenade

4 trostomaatjes, puree van 60 gram gedroogde tomaten, 1 bolletje mozzarella (plakken net zo groot als de glaasjes), 60 gram tapenade van zwarte olijven, 50 gram pesto

puree van 120 gram gedroogde tomaten op olie, 50 gram gedroogde abrikozen en pruimen in blokjes door elkaar, 250 gram verse zachte geitenkaas verkruimeld en vermengd met 1 el slagroom en 1 el olijfolie. Eindigen met kaas

blokjes feta, zwarte olijventapenade, tomaten-baslicumsaus

2 groene appels in dunne plakjes, 1 minuut in de magnetron gegaard, 100 gram geitenkaas verkruimeld vermengd met 4 el slagroom en 2 el olijfolie (met staafmixer tot romig mengsel kloppen), bovenop een plakje gerookte eendenborst

mozzarella, gemarineerde rauwe ham,, zongedroogde tomaten

panna cotta met bosvruchtenlaagje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten