alles voor 4-6 glazen
mooie laagjes maken van:
1 komkommer in kleine blokjes, 4 plakjes gekookte ham in piepkleine blokjes, roomkaas losgeroerd
boursin, dobbelsteentjes tomaat, tapenade
4 trostomaatjes, puree van 60 gram gedroogde tomaten, 1 bolletje mozzarella (plakken net zo groot als de glaasjes), 60 gram tapenade van zwarte olijven, 50 gram pesto
puree van 120 gram gedroogde tomaten op olie, 50 gram gedroogde abrikozen en pruimen in blokjes door elkaar, 250 gram verse zachte geitenkaas verkruimeld en vermengd met 1 el slagroom en 1 el olijfolie. Eindigen met kaas
blokjes feta, zwarte olijventapenade, tomaten-baslicumsaus
2 groene appels in dunne plakjes, 1 minuut in de magnetron gegaard, 100 gram geitenkaas verkruimeld vermengd met 4 el slagroom en 2 el olijfolie (met staafmixer tot romig mengsel kloppen), bovenop een plakje gerookte eendenborst
mozzarella, gemarineerde rauwe ham,, zongedroogde tomaten
panna cotta met bosvruchtenlaagje
Geen opmerkingen:
Een reactie posten