Basis voor blik met 12 muffingaten.
190 graden; 12-15 minuten bakken
helft nemen voor 18-24 mini muffins; 10-12 minuten bakken
125 gram zachte boter kloppen met 125 gram suiker, 2 eieren erbij, 125 gram zelfrijzend bakmeel erdoor mengen.
chocolade: 100 gram zelfrijzend bakmeel + 3 el cacao
citroen: extra geraspte schil + sap 1 citroen
munt en chocolade: enkele druppels munt-essence, groene voedselkleurstof, 100 gram chocolade druppels
koffie/walnoot: 2 el oploskoffie, 1 el kokend water, 60 gram gemalen walnoten (ingred. 150 gram, 3 eieren)
appel/kaneel: 2 tl kaneel, 1 geraspte appel
zwart/wit: 90 gram zelfrijzend bakmeel, 30 gram cacao, 100 gram witte chocolade druppels
bakewell: enkele druppels amandelessence, 100 gram zelfrijzend bakmeel, 30 gram gemalen amandelen, 2-3 el amandelschaafsel
rum-rozijnen: 2 el rum, 100 gram rozijnen
irish coffee: 1 el oploskoffie, 1 el kokend water, (ingred. 150 gram, 3 eieren, lichte basterd ipv gewone suiker)
kardemom: 1 tl kardemon, (ingred. 150 gram, 3 eieren, lichte basterd ipv gewone suiker). LEKKER!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten