zaterdag 22 januari 2011

gevulde focaccia

1 voorgebakken focaccia (brood)
1 rijpe avocado
1 eetlepel citroensap
paar druppels tabasco
4 blaadjes kropsla
2 trostomaten, in plakjes
100 g fetakaas, in blokjes
3 bosuitjes, in ringetjes
Materialen
vijzel
staafmixer of keukenmachine
Bereiden
Oven voorverwarmen op 225 ÂșC en focaccia in 6-8 min. afbakken. Avocado halveren, pit verwijderen en vruchtvlees eruit scheppen. Avocado met citroensap, tabasco en zout naar smaak met staafmixer, keukenmachine of vijzel pureren tot guacamole. Focaccia opensnijden en onderste helft besmeren met guacamole. Achtereenvolgens beleggen met sla, tomaat, feta en bosuitjes. Afdekken met bovenste helft van focaccia en in vier stukken snijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten