vrijdag 14 januari 2011

Frambozencakejes met witte chocolade

225 g zelfrijzend bakmeel gezeefd
200 g suiker
100 g witte chocolade geraspt
1 zakje vanillesuiker
2 eieren
200 g boter gesmolten
1 bakje frambozen
Materialen
muffinvorm met 12 holtes, ingevet
Bereiden
Verwarm de oven voor op 175 °C. Meng in een grote kom het bakmeel met de suiker, witte chocoladerasp, vanillesuiker en 1 theelepel zout. Klop in een andere vorm de eieren los en meng ze met de gesmolten boter. Roer het eiermengsel snel door de droge ingrediĆ«nten tot een dik beslag. Schep in ieder muffinvormpje een bodem van het beslag, leg hierop 3 frambozen. Schep hier een grote lepel beslag bovenop tot net onder de rand van de muffinvorm. Bak de cakejes 25 minuten in de voorverwarmde oven gaar en goudbruin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten