vrijdag 14 januari 2011

Tonijntosti met ansjovis

4 plakken Maaslander
1 blikje tonijn op water (netto ca. 185 g)
1/2 rode paprika
8 sneetjes Allinson meergranenbrood
8 ansjovisfilets (blikje) (blik netto ca. 48 g)
4 theelepels kappertjes (potje à 100 g)
Bereiden
Korstjes van kaas snijden en plakken doormidden snijden. Tonijn laten uitlekken. Paprika wassen, schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Eén boterham beleggen met 1/2 plak Maaslander, 1/4 deel van tonijn, 1/4 deel van paprikareepjes, 2 ansjovisfilets, 1 theelepel kappertjes en 1/2 plak Maaslander. 1 Boterham erop leggen. Op zelfde wijze overige boterhammen beleggen. Tosti's in elektrisch tostiapparaat of in broodrooster met tostiklem in 4 à 6 minuten goudbruin bakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten