vrijdag 14 januari 2011

Geitenkaastosti met tijmhoning

160 g geitenkaasje (Bettinne Blanc) (4 dunne plakken à 40 g)
8 sneetjes muesli-notenbrood
40 g smeerboter of margarine
4 plakken Bretonse ham
2 eetlepels honing
1 theelepel gedroogde tijm
Bereiden
Korstjes van geitenkaas snijden. Sneetjes brood aan één zijde met boter besmeren. Beboterde zijde van 1 boterham beleggen met 1 plak Bretonse ham, 1 plak geitenkaas, 1/2 eetlepel honing en 1/2 theelepel tijm. Boven op beleg 1 boterham met beboterde zijde naar onder erop leggen. Op zelfde wijze overige boterhammen beleggen. Tosti's in elektrisch tostiapparaat of in broodrooster met tostiklem in 4 à 6 minuten goudbruin bakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten