woensdag 19 januari 2011

Le Champain met 3 Franse delicatessen

2 personen


1 La Champain stokbrood (koelvers)
20 g zachte roomboter
1/2 zakje veldsla (` 75 g)
1 pak Delicatesses de France (vleeswaren 115 g)
Bereiden
Oven voorverwarmen op 200 ºC of gasovenstand 4. In oven stokbrood in 7 à 9 minuten afbakken. Uit oven ca. 5 minuten laten afkoelen. Stokbrood in lengte halveren, helften dun besmeren met boter en beleggen met helft van veldsla. Van links naar rechts stokbrood beleggen met 3 plakjes Franse salami, 3 plakjes Jambon de Pays, 6 plakjes Bridu, 3 plakjes Franse salami en 3 plakjes Jambon de Pays. Rest van veldsla erover verdelen. Bovenste helft van stokbrood erop leggen en stokbrood in 2 stukken snijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten