dinsdag 15 februari 2011

Bruschette met gedroogde-tomaattapenade

1 teen knoflook
100 g zwarte olijven zonder pit
6 zongedroogde tomaten in olie (potje 295 ml)
1 el olijfolie
(cayenne)peper
1 ciabattabrood
2 bollen mozzarella (kaas, a 125 g)
3 takjes basilicum, in reepjes gesneden
Materialen
keukenmachine
broodrooster
Bereiden
Pel de knoflook en hak deze fijn in de keukenmachine. Voeg de olijven en tomaten toe en meng het kort, tot een tapenade ontstaat. Schenk de olie erbij en breng op smaak met (cayenne)peper. Snijd het brood in dunne sneetjes en rooster deze even in de broodrooster. Snijd de mozzarella elk in 6 plakjes. Beleg elke bruschetta met een plakje mozzarella. Schep de tapenade erop en bestrooi met het basilicum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten