donderdag 27 januari 2011

Tonijntaart met geitenkaas

Voor 4-6 personen

Recept
2 blikjes croissantdeeg
2 eetlepels olie
750 g uien, in dunne ringen
2 teentjes knoflook
2 eetlepels peterselie, fijngehakt
2 blikjes tonijn op olie, uitgelekt en verbrokkeld
3 eieren
1 dl melk of room
zout, peper
100 g feta, geraspt
100 g Hollandse geitenkaas, geraspt
extra nodig: springvorm doorsnede 24 cm

Oven voorverwarmen op 200 ¯C. Deeg uitrollen tot ronde lap van
34 cm doorsnede. Vorm ermee bekleden. In olie ui en
uitgeperste knoflook ca 10 minuten zacht bakken. Peterselie en
tonijn erdoor scheppen. Mengsel in vorm scheppen. Eieren,
melk, zout, peper en kazen door elkaar roeren. Over vulling
schenken. Taart in oven in ca 35 minuten goudbruin bakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten