donderdag 27 januari 2011

Geitenkaassalade

50 gr. Walnoten* 8 sneetjes stokbrood* 1 eetl. olijfolie* 2 teentjes knoflook* 8 dunne plakken geitenkaas * 100 gr. gemengde bladsla*
1 rode ui* 250 gr witte druiven.

Bereidingswijze
Rooster de walnoten in een droge hete koekenpan en zet ze apart.
Zet de sneetjes stokbrood onder de grill of rooster ze in de broodrooster.
Meng 1 eetl. olijfolie met 1 geperste knoflookteentje en bestrijk hiermee het geroosterde brood.
Leg de plakjes geitenkaas op de sneetjes brood.
Verdeel de sla over vier borden.
Pel de ui en snijd deze in smalle ringen.
Meng de ingredienten voor de dressing en voeg er 1 geperste teentje knoflook aan toe.
Sprenkel de dressing over de salade.
Zet de broodjes met geitenkaas even onder de grill totdat de kaas licht smelt.
Zet ze op de sla. leg de noten, uienringen en druiven omheen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten