maandag 28 februari 2011

Rosbief-tonijnsandwich

1 persoon


1 zakje tonijn (85 g)
1 eetlepel magere kwark
1/2 theelepel gedroogde tijm
3 sneetjes volkorenbrood
3 plakjes rosbief
1 blaadje ijsbergsla
3 eetlepels rauwkost (bakje a 150 g)
1 theelepel halvarine
1 appel
Materialen
aluminiumfolie
Bereiden
Tonijn met kwark en tijm met staafmixer of vork mengen tot geheel glad is. Op smaak brengen met zout en peper. Eén snee brood met rosbief beleggen en tonijnmengsel erover verdelen. Tweede snee brood met ijsbergsla en rauwkost beleggen en met onbelegde kant op rosbief leggen. Derde snee brood met halvarine besmeren en met besmeerde kant op rauwkost leggen. Schuin doorsnijden en in aluminiumfolie verpakken. Sandwich samen met appel in broodtrommel bewaren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten