maandag 28 februari 2011

Vegetarische worstjes met mosterdmayonaise

1 courgette
2 bakjes vegetarische worstjes (a 5 stuks)
olijfolie om te bestrijken
1 eetlepel crème fraîche
1 eetlepel mosterd
1 theelepel karwijzaad (kummel)
3 eetlepels mayonaise
Materialen
cocktailprikkers
Voorbereiden
Snijd de uiteinden eraf en schaaf de courgette met een dunschiller of kaasschaaf in lange dunne plakken. Wikkel de courgetteplakken om de worstjes en steek ze vast met een cocktailprikker. Bestrijk de courgette dun met olie en bestrooi met peper. Bewaar de worstjes afgedekt in de koelkast. Roer de crème fraîche, de mosterd en het karwijzaad door de mayonaise en breng op smaak met zout en peper. Bewaar de mosterdmayonaise afgedekt in de koelkast.

Bereiden
Leg de vegetarische worstjes op een ingevet rooster boven matig heet vuur en rooster ze in 4-6 minuten rondom bruin en warm. Geef de mosterdmayonaise erbij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten