maandag 28 februari 2011

Sandwiches met eiersalade

2 personen

3 eieren (middel groot)
2 zongedroogde tomaten op olie (potje)
1 takje basilicum
50 g geraspte belegen kaas (zakje à 150 g)
3 eetlepels mayonaise
zout
(versgemalen) peper
4 sneetjes bruin casinobrood
Materialen
plasticfolie
Bereiden
Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Tomaat in kleine stukjes snijden. Basilicum fijnhakken. Eieren afspoelen onder koud water, pellen en in diep bord grof prakken. Tomaat, basilicum, kaas en mayonaise door ei mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Eiersalade uitstrijken over 2 sneetjes brood en andere sneetjes erop leggen. Sandwiches iets aandrukken en diagonaal doorsnijden. Elke sandwich afzonderlijk in plasticfolie verpakken en tot gebruik in koelkast leggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten