maandag 28 februari 2011

zalm-tzatziki clubsandwich

2 personen

8 sneetjes witbrood
1 eetlepel pijnboompitten
1/3 komkommer
1/2 bakje Zaziki (à 200 g)
1/2 pakje gerookte zalmfilet (à 100 g)
10 sprietjes knoflookbieslook
6 takjes dille
Materialen
cocktailprikkers
Bereiden
Brood in broodrooster lichtbruin roosteren. In droge koekenpan pijnboompitten lichtbruin roosteren en laten afkoelen. Komkommer wassen, schillen en in plakjes schaven. 4 Sneetjes brood besmeren met helft van tzatziki. Pijnboompitten door rest van tzaziki scheppen. Besmeerde kant van 2 sneetjes brood beleggen met zalm. Bieslook erop leggen. 2 Sneetjes brood besmeren met rest van tzatzikimengsel en op zalmsneetjes leggen. Volgende sneetjes brood aan besmeerde kant beleggen met komkommer en takjes dille en op stapeltjes leggen. Afdekken met laatste sneetjes brood. Stapeltjes brood halveren en vaststeken met cocktailprikkers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten