maandag 28 februari 2011

Verse kruidenbroodjes

4 witte voorgebakken pistolets
3 eetlepels zonnebloempitten
1 zakje verse bieslook
1 bakje tuinkers
1 bakje verse roomkaas (150 g)
4 eetlepels volle kwark (Biologisch)
2 theelepels limoensap
zout
(versgemalen) zwarte peper
Bereiden
Pistolets volgens gebruiksaanwijzing op verpakking knapperig gaar bakken. Zonnebloempitten in droge koekenpan goudbruin roosteren. Bieslook fijn knippen. Tuinkers erboven knippen. Roomkaas losroeren met kwark en limoensap. 3/4 Deel van bieslook-tuinkersmengsel erdoor roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Pistolets opensnijden. Helften bestrijken met kruidenroomkaas. Zonnebloempitten en rest van bieslook-tuinkersmengsel erover verdelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten