maandag 28 februari 2011

Sandwich eiersalade, komkommer en bacon

4 eieren
6 eetlepels crème fraîche
4 eetlepels mayonaise
100 g bacon
1 komkommer
8 sneetjes casinobrood
Bereiden
Kook 4 eieren in 8 minuten hard, spoel ze af onder koud stromend water en pel ze. Snijd de eieren fijn en schep ze om met 2 el crème fraîche en 4 el mayonaise, breng met zout en (versgemalen) peper op smaak. Bak 100 g bacon uit in een droge koekenpan met antiaanbaklaag. Schaaf 1 komkommer met een dunschiller in lange repen, dep ze droog met keukenpapier. Besmeer 8 sneden casinobrood dun met 4 el crème fraîche. Beleg de helft met komkommerlinten, schep er eiersalade op en dek af met bacon. Leg de andere met crème fraîche besmeerde sneden erop en snijd het brood schuin doormidden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten