250ml pesto 
•6 eetlepels vers basilicum 
•1 teentje knoflook, in vieren 
•2 eetlepels pijnboompitten, geroosterd 
•2 eetlepels fijn geraspte Parmezaanse kaas 
•1 eetlepel olijfolie 
•200 ml crème fraîche 
bereiden 
Pureer het basilicum, de knoflook, pijnboompitten, kaas en olie in de keukenmachine of blender tot een glad mengsel. 
Meng de pesto en crème fraîche in een kleine kom. 
Bewaar de saus afgedekt in de koelkast tot hij koud is. Lekker bij bijvoorbeeld gefrituurde aardappelpartjes, gegrilde 
kipfilet, bij geroosterde groenten of als dressing voor een aardappelsalade. 
extra benodigd 
Keukenmachine of blender 
Tip 
Maak de pesto met crème fraîche een paar uur van tevoren om de smaken op elkaar in te laten werken.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten