zondag 3 april 2011

stevig pastapotje

2 el olijfolie, 300 gram gehakt, 1 gesnipperde ui, 2 tomaten in blokjes, 1 rode paprika in stukjes, 1 courgette in blokjes, 1 teentje knoflook fijngesneden, 1 blikje tomatenpuree, 100 gram kruidenroomkaas, 1 el Italiaanse kruiden, 300 gram pasta, 100 ram zwarte olijven, grof gehakt, 50 gram zongedroogde tomaatjes, grof gehakt, 75 gram geraspte parmezaanse, 2 takjes basilicum in reepjes

verhit de olie en bak het gehakt rul. voeg ui, tomaat,paprika, courgette en knoflook toe en bak 45 min. voeg tomatenpuree, roomaas en kruiden toe en roer goed door. evt. scheutje melk toevoegen. breng tot net aan de kook. kook de pasta, giet af en laat uitlekken. schep door de saus en verdeel over de minipannetjes.

meng olijven, tomaatjes, kaas en basilicum en verdeel over de pasta. zet pannetjes 4-5 minuten n oven van 200 graden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten