zondag 3 april 2011

spicy kip-rijstpannetje

1 el tandoori-kruidenpasta, 1 blik kokosmelk, 4 kipfilets in reepjes, 2 el olijfolie, 1 gesnipperde ui, 1 groene, rode en gele paprika in reepjes, 1 rood pepertje, zonder zaad, fijngesneden, 1 teentje knoflook, 1 trostomaat in blokjes, 250 gram gele rijst, 2 el fijngesneden koriander/peterselie

meng de tandooripasta met de kokosmelk en leg de kip er minimaal 30 min. in. zeef de kip en voeg het vocht op. verhit de olie, bak de ui, paprika, pepertje en knoflook 3-4 min. bak de kip 2-3 min. mee en schep de tomaat en rijst erdoor. schenk koksvocht erbij

verdeel over minipannetjes, zet met deksel 30-40 min. in oven van 180 graden tot rijst gaar is. strooi koriander over pannetjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten