zondag 1 mei 2011

Crostini met gerookte forelmousse

100 g gerookte forelfilet
2 eetl. crème fraîche
versgemalen peper
1 eetl. kappertjes
8 dunne schuine sneetjes stokbrood
1 eetl. olijfolie


Voorbereiden:
Pureer de forelfilet en de crème fraîche en breng op smaak met peper. Bewaar wat stukjes forel voor de garnering. Schep de kappertjes erdoor en zet koud weg.

Bereiden:
Verwarm de ovengrill voor. Bestrijk de sneetjes stokbrood aan beide kanten met een beetje olijfolie en leg ze een paar minuten onder de grill. Draai ze om en bak de andere kant ook goudbruin. Laat ze even afkoelen en schep er een lepel forelmousse op. Garneer met extra kappertjes, stukjes forel en versgemalen peper.

Variatie:
Lekker bij een vegetarische venkel- of tomatensoep of als hapje bij de borrel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten