zondag 1 mei 2011

Vegawrap met geitenkaas en kruidensla

2 personen

50 g walnoten
150 g zachte geitenkaas
50 ml kookroom
versgemalen peper
6 gedroogde vijgen of dadels, in stukjes gesneden
1 appel, geschild en in stukjes
1 eetl. citroensap
1 eetl. olijfolie
1 eetl. chilisaus
pluk gemengde bladsla, rucola en kervel
2 wraps/tortilla's, kant-en-klaar ∅ Ø 25 cm


Bereiden:
Rooster de noten in een droge hete koekenpan. Hak de helft van de noten. Meng de geitenkaas met de room, peper, vijgen of dadels en de gehakte noten. Besprenkel de appel met de helft van het citroensap. Meng olijfolie, de rest van het citroensap en de chilisaus en schep dit door de gemengde sla. Verwarm de tortilla's in een droge hete koekenpan of afgedekt 20 seconden op 800 Watt in de magnetron. Verdeel het geitenkaasmengsel erover. Leg daarop de kruidensla met appel en noten. Rol de tortilla tot een wrap en snijd deze eventueel schuin door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten