zondag 1 mei 2011

Shoarmaschotel met champignons

zout en versgemalen peper
300 g pastaschelpjes
500 g gekruid shoarmavlees
1 eetl. bloem
3 eetl. olie
250 g champignons, schoongemaakt en doormidden
3 teentjes knoflook, gesnipperd
1 bos peterselie, fijngehakt


Bereiden:
Breng ruim water met zout aan de kook en kook hierin de pastaschelpjes beetgaar. Schep ondertussen het vlees om met de bloem. Verwarm de olie en roerbak het vlees in een paar porties op middelhoge stand bruin. Neem het vlees uit de pan en roer het aanbaksel los. Doe de champignons er in één keer bij en roerbak ze op hoge stand snel bruin. Voeg de knoflook en peterselie toe en bak nog een minuut mee. Schep nu het vlees en de pastaschelpjes erdoor en breng verder op smaak met zout en peper.

Tip:
Lekker met een salade.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten