dinsdag 22 februari 2011

Couscous met kaneel en rozijnen

4 el olijfolie
1 ui, gesnipperd
1 tl gemalen kaneel
1 bakje cherry tomaten (250 g), gehalveerd
300 g couscous (pak 500 g, biologisch)
1 teen knoflook, fijngesneden
300 ml groentebouillon (van 1/2 tablet)
100 g rozijnen (zak 500 g)
3 el verse peterselie, fijngesneden
Bereiden
1. Verhit 2 el olie en fruit de ui met de kaneel in 3 min. zacht en glazig. Voeg de cherry tomaten toe en bak ze 2 min. mee. Laat op een bord afkoelen. 2. Doe de couscous in een schaal en schenk de rest van de olie erbij. Roer vervolgens de knoflook erdoor. Schenk de hete bouillon erbij en laat 5 min. wellen. 3. Voeg de rozijnen, de peterselie en het ui-tomatenmengsel toe, meng alle ingrediënten en serveer in de schaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten