dinsdag 22 februari 2011

Gevuld Turks brood'

1 Turks brood
1 courgette
1 aubergine
blik gep. tomaten of 4 verse
2 teentjes knoflook
2 grote uien
evt. handje taughe
400 gr. rundergehakt.
2 el. olijfolie
zakje belegen geraspte kaas
zout / peper
ketjap
sambal
Snipper en fruit de uien en knoflook in de olie, rul het gehakt, en voeg de rest van de gesneden groenten toe, als laatste de taughe. Snij de bovenkant van het brood (dun)af, en hol het wat uit, zodat je het groentemengsel over het brood kan verdelen.
Erg lekker als je bodem van het brood eerst insmeerd met een mengsel van olie en knoflook. Ruim bestrooien met belegen geraspte kaas. Zout, peper, ketjap en sambal naar smaak toevoegen. Oven voorverwarmen op 175 graden, ongeveer 30 minuten in de oven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten