Benodigdheden:
  --------------
  350 gr wit brooddeeg
  500 gr worstevlees
  2 tl mosterd
  100 gr fijngeraspte pittige kaas
  Bereiding:
  ----------
  Maak het deeg, laat het rijzen en sla het in. Rol het gerezen deeg uit
  tot een lap van 20 X 50 cm. Snijd het deeg in de lengte doormidden. Vorm
  van het vlees 2 lange worsten van 50 cm. Bestrijk het deeg met mosterd,
  strooi de helft van de kaas erover en leg op elke halve deeglap een
  lange worst. Vouw het deeg om de worst en rol het met de palmen van uw
  handen uit tot 45 cm. Snijd elke rol in 16 stukken. Kerf ze aan de
  bovenkant in met een mes. Bestrooi ze met de resterende kaas.
  Plaats de broodjes op ingevette bakplaten en laat ze 30 minuten rijzen.
  Verwarm de oven voor op 220¯C. Bak ze circa 25 minuten.
  Voor: 32 broodjes
Geen opmerkingen:
Een reactie posten