dinsdag 4 januari 2011

Auberginerolletjes met geitenkaas

2 aubergines
5 el olijfolie
1 sjalotje
2 takjes munt
2 takjes peterselie
250 g verse geitenkaas (bijv. Bettince Blanc)
zout en peper
Materialen
cocktailprikkers
grillpan
Bereiden
Grillpan verwarmen tot gloeiend heet. Aubergines wassen, in lengte aan beide kanten dun 'kapje' eraf snijden. Rest in lengte elk in 6 dunne plakken snijden. Aubergineplakken bestrijken met olie en in grillpan in ca. 3 min. mooi bruin en gaar roosteren, halverwege keren. Sjalotje pellen en fijnhakken. Munt en peterselie heel fijn hakken. In kom sjalot, munt, peterselie en geitenkaas (op kamertemperatuur) door elkaar mengen en op smaak brengen met zout en peper. Geitenkaasmengsel over aubergineplakken uitstrijken. Aubergineplakken oprollen en met cocktailprikker vaststeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten