dinsdag 4 januari 2011

Broodje met romige vleesreepjes

250 g champignons
300 g varkensreepjes
1/2 eetlepel Provençaalse kruiden
25 g boter
200 ml crème fraîche
2 theelepels honing
4 grote broodjes (bijvoorbeeld triangel-broodjes)
1 zak gemengde sla (300 g)
Bereiden
Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Varkensreepjes bestrooien met kruiden, zout en peper. In koekenpan boter verhitten. Varkensreepjes rondom aanbraden. Champignons toevoegen en 3-4 min. meebakken. Crème fraîche en honing door vleesreepjes scheppen en nog 2-3 min. verwarmen. Mengsel op smaak brengen met zout en peper. Broodjes opensnijden en onderste helft met sla beleggen. Vleesreepjes erover verdelen en afdekken met bovenste broodhelft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten