dinsdag 4 januari 2011

Broccolicouscous met feta

200 g couscous (biologisch)
1 citroen (biologisch), geperst
3 eetlepels olijfolie extra vierge
100 g tuinerwten (diepvries, biologisch)
400 duopak broccoli (biologisch)
3 takjes munt. alleen de blaadjes
150 g feta (kaas)
Bereiden
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep het citroensap en de olie door de couscous en voeg naar smaak zout en (versgemalen) peper toe. Laat de couscous ten minste 10 minuten staan. Laat de tuinerwten ontdooien. Snijd met een groot scherp mes het buitenste laagje van de broccoli, zodat de broccoli in korreltjes uiteenvalt. Snijd de broccolikorrels fijn. Snijd de muntblaadjes heel fijn en verkruimel de feta. Schep de broccolikorrels, de ontdooide tuinerwten en de munt door de couscous en bestrooi het gerecht met de verkruimelde feta. Serveer direct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten