maandag 31 januari 2011

Bruschetta met pastrami

4 dikke sneden brood met pompoenpitten
25 g zachte boter
1 teen knoflook, gehalveerd
200 g pastrami of pekelvlees
1 zakje rucolasla (30 g)
2 zoetzure augurken, in plakjes
6 zoetzure zilveruitjes, gehalveerd
1 eetlepel bieslook, fijngeknipt
2 eetlepels mosterdmayonaise
Bereiden
Ovengrill voorverwarmen. Brood dun bestrijken met boter en onder grill in 1-2 min. aan beide kanten goudbruin roosteren. Sneetjes direct uit grill flink inwrijven met knoflook en op vier borden leggen. In koekenpan rest van boter verhitten en pastrami al omscheppend in 2-3 min. verwarmen. Rucola over bruschette verdelen en pastrami erop leggen. Augurk, zilveruitjes en bieslook over pastrami verdelen en mosterdmayonaise op een kant scheppen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten