maandag 31 januari 2011

Indiase viscurry met broccoli

300 g pandanrijst (zak 1 kg)
350 g broccoli, in roosjes
400 g pangasiusfilet, (zak 750 g diepvries), ontdooid
2 eetlepels olie
3 kleine uien, in partjes
1 rode paprika, grof gesnipperd
1/4 pot Indiase currypasta (a 283 g)
1 pakje kokosmelk (200 ml)
Bereiden
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli 4 minuten. Snijd de pangasiusfilet in stukken. Verhit in een wok de olie en roerbak de ui en de paprika 3 minuten. Voeg volgens de aanwijzingen op de pot de currypasta toe en de kokosmelk. Breng de saus aan de kook, schep de stukjes pangasiusfilet erdoor, dek de wok af en stoof de vis in de saus zachtjes gaar in ca. 7 minuten. Giet de broccoli af en schep deze door de viscurry. Serveer de rijst erbij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten