donderdag 13 januari 2011

Boulognebollen met roerei en ham

100 g geroosterde achterham (vleeswaren)
1/2 zakje verse bieslook (à 25 g)
4 boulognebollen (afbakbrood)
4 eieren
4 eetlepels melk
zout en versgemalen peper
25 g boter
Bereiden
Oven voorverwarmen op 200 °C. Ham in reepjes snijden. Bieslook in stukjes knippen. Boulognebollen op rooster leggen en in ca. 8 minuten afbakken. In kom eieren loskloppen met melk en op smaak brengen met zout en peper. Kapjes van warme boulognebollen snijden en broodkruim eruit plukken (kruim wordt verder niet gebruikt). In koekenpan boter smelten. Eimengsel in pan schenken en op laag vuur al roerend laten stollen. Pan van vuur nemen. Hamreepjes en bieslook door roerei mengen. Mengsel in boulognebollen scheppen en kapje er weer op zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten