donderdag 13 januari 2011

Kipbroodjes met maïs

400 gr kipfilet (4 kleine kipfilets of 2 grote, gehalveerd)
200 ml zoete chilisaus (fles a 700 ml)
4 maïskolven
4 meergranenpistolets
1 zak veldslamelange (100 g)
Materialen
grillpan
Bereiden
Kipfilet met helft van saus insmeren en de smaak 5 min. afgedekt laten intrekken. Maïskolven schoonmaken en in ruim water 15 min. koken. Ingevette grillpan of barbecue voorverwarmen. Maïskolven laten uitlekken. Kipfilets in 10-15 min. gaargrillen. Laatste 5 min. maïskolven meegrillen. Pistolets afbakken volgens gebruiksaanwijzing, opensnijden, beleggen met sla en kipfilets erop leggen. Kipbroodjes serveren met maïskolven en rest van saus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten