donderdag 13 januari 2011

Fusillisalade van Mariella

300 g fusilli (pasta, zak 500 g)
2 el olijfolie extra vierge
5 tomaten
1 zakje mozzarella (kaas, 125 g)
1 potje gemarineerde artisjokharten (190 g), uitgelekt
1 blikje tonijn in olijfolie, uitgelekt
1 bakje Toscaanse mix olijven (150 g)
1/2 bakje basilicum (a 15 g), alleen de blaadjes
1/2 stukje Parmezaanse kaas (a 160 g), geraspt
Bereiden
1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af, doe in een schaal en meng de olie erdoor. Laat de pasta afkoelen. 2. Halveer ondertussen de tomaten en verwijder de zaadlijsten met een lepel. Snijd de mozzarella, de artisjokharten en de tomaten in stukjes. Maak de tonijn los met een vork. 3. Meng de mozzarella, de artisjokharten, de tomaten, de tonijn en de olijven door de pasta. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel het basilicum en de kaas erover.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten