donderdag 13 januari 2011

Spaghetti met pesto rosso en broccoli

400 g spaghetti (pak 500 g)
2 x 375 g broccoli, in roosjes
2 el olie
1 ui, in halve ringen
1 rode paprika, in reepjes
100 ml kookroom (flesje 250 ml)
1 potje pesto rosso (duopak 2 x 90 g)
1 zakje gemalen kaas belegen (175 g)
Bereiden
Stap 1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar trek 1 min. van de kooktijd af. Kook de broccoli beetgaar in 5 min. Stap 2. Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit de ui goudbruin. Voeg de paprika toe en roerbak 3 min. Voeg op het laatste moment de broccoli toe. Stap 3. Giet de spaghetti af en roer de kookroom, de pesto rosso en de kaas erdoor. Breng op smaak met peper en zout en warm 1 min. door. Serveer de spaghetti met de groenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten