donderdag 13 januari 2011

Gegrilde tilapiafilet met tomatensalsa

500 g tilapiafilet (diepvries zak a 750 g)
50 ml olijfolie
1 zak gesneden prei (300 g)
1 pot boursin cuisine knoflook & fijne kruiden (250 ml)
50 ml melk mager
1 duopak aardappelschijfjes (700 g)
75 g geraspte kaas belegen (zakje a 150 g)
1 pot slices (augurkplakjes 330 g)
1 bak cherrytomaten (250 g)
1 zakje verse peterselie (30 g)
Materialen
grillpan
Bereiden
Visfilets ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 °C. 2 el olie verhitten in pan of wok en prei 2-3 min. fruiten. Boursin Cuisine losroeren met melk. Ovenschaal bedekken met aardappelschijfjes en prei en overgieten met Boursinmengsel. Geraspte kaas erover verdelen en 20 min. in oven zetten. Kühne slices laten uitlekken. Cherrytomaten en Kühne slices kleinsnijden tot grove salsa. Peterselie wassen, fijnsnijden en mengen door salsa. Olijfolie toevoegen (1 el apart houden) en salsa op smaak brengen met zout en peper. Tilapiafilets bestrijken met overgebleven olie, bestrooien met zout en peper en ca. 3 min. per kant grillen in voorverwarmde grillpan. Gegrilde vis serveren met salsa en aardappel-preigratin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten