donderdag 13 januari 2011

Gevulde varkensfilet

1 sneetje oud witbrood
1 zakje verse peterselie (30 g)
1/2 zakje verse bieslook (a 25 g)
75 g verse roomkaas
2 eetlepels mosterd
zout en peper
6 varkensfiletlapjes (a ca. 100 g)
Materialen
cocktailprikkers
Voorbereiden
Cocktailprikkers weken in koud water. Korstjes van brood snijden en brood boven kom verkruimelen. Peterselie en bieslook erboven fijn knippen. Roomkaas en mosterd erdoor mengen. Pittig op smaak brengen met zout en peper. Varkensfiletlapjes vanaf de rand in de lengte insnijden. Roomkaasvulling erin scheppen en filetlapjes dichtsteken met cocktailprikkers.

Bereiden
Filet bestrooien met peper en op barbecue in ca. 10 minuten bruin en gaar roosteren, halverwege keren. Bestrooien met zout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten