maandag 10 oktober 2011

Gebakken geitekaasjes

nagerecht voor 4 personen

2 plakjes bakbacon, in reepjes
2 eetlepels pijnboompitten
2 eetlepels parmezaanse kaas, geraspt
4 eetlepels droog broodkruim
4 kleine stevige geitekaasjes
4 eetlepels olijfolie
(4 schijfjes geroosterd stokbrood)

Oven voorverwarmen op 200 C. Bacon in droge koekepan krokant bakken.
Pijnboompitten in droge koekepan goudgeel bakken. Geraspte kaas met brood-
kruim mengen. Geitekaasjes eerst door olie halen, dan door broodkruimmengsel
wentelen. In midden van oven kaasjes in ca 10 minuten bruin zacht bakken.
(Kaasjes op schijfjes stokbrood zetten). Bacon over kaasjes strooien en
pijnboompitjes er omheen strooien. Met wat sla serveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten