hoofdgerecht voor 4 personen
   350 gr kalkoenfiletreepjes
   olie
   50 gr spekreepjes
   100 gr kippelevertjes
   1 ui
   1 steel prei
   150 gr kleine champignons
   tijm
   majoraan
   bloem
   1/4 liter bouillon
   2 eierdooiers
   bladerdeeglapjes
   Bak de kalkoenfiletreepjes in wat olie met de spekreepjes, kippelevertjes,
   ui, prei, champignons, wat tijm en majoraan. Strooi er wat bloem over, voeg
   in delen de bouillon toe en roer er van het vuur af 2 eierdooiers door.
   Verdeel dit over 4 ovenschaaltjes. Snijd uit 1-2 bladerdeeglapjes 1 cm brede
   repen en zet die met ei op de rand van de schaaltjes vast. Snijd uit 4
   andere deeglapjes dekseltjes ter grootte van de ovenschaaltjes, druk die op
   de deegranden, bestrijk ze met ei en zet de schaaltjes bij 200 C 35-40
   minuten in de oven.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten