(buffetgerecht, 8 personen)
   2 kleine rode appels
   2 eetlepels boter
   1/2 ciabattastokbrood (225 gr)
   150 gr roompaté
   2 eetlepels cranberries (potje 350 gr, Ocean Spray)
   keukenpapier
   appelboor
   Voorbereiden: Appels wassen en met appelboor klokhuizen eruit boren. Appels
   elk in 4 plakken van ca 1 cm dik snijden. In koekepan boter verhitten.
   Appelplakken op hoog vuur ca 2 minuten bakken, halverwege keren. Uit pan
   nemen en op keukenpapier laten afkoelen (niet in koelkast zetten, omdat
   boter dan stolt).
   Ciabatta in 8 plakken snijden en die in de broodrooster lichtbruin rooste-
   ren.
   Bereiden: Ciabattaplakken dik besmeren met paté, appelplakken erop leggen en
   garneren met cranberries.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten