buffetgerecht voor 10 personen
   500 gr pasta (b.v. Honig Schelpjes)
   2 eetlepels boter
   400 gr kipfilet, in reepjes
   zout, peper
   300 gr tonijn in olie, uitgelekt
   1 blikje ansjovis, uitgelekt
   1/2 dl olijfolie
   1 eetlepel citroensap
   5 eetlepels kappertjes
   4 dl (zelfgemaakte) mayonaise
   4 eetlepels kleingesneden augurkjes
   verse basilicum
   Pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Koudspoelen en laten
   afkoelen.
   In boter reepjes kip met zout en peper in ca 5 minuten bruin bakken.
   In keukenmachine tonijn met ansjovis,
   olijfolie, citroensap en 3 eetlepels kappertjes pureren tot gladde pasta.
   Door mayonaise roeren. (Zout en peper toevoegen.)
   Tonijnsaus en kip door pasta scheppen. Garneren met rest van kappertjes,
   augurkjes en basilicum.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten