buffetgerecht voor 10 personen
500 gr pasta (b.v. Honig Schelpjes)
2 eetlepels boter
400 gr kipfilet, in reepjes
zout, peper
300 gr tonijn in olie, uitgelekt
1 blikje ansjovis, uitgelekt
1/2 dl olijfolie
1 eetlepel citroensap
5 eetlepels kappertjes
4 dl (zelfgemaakte) mayonaise
4 eetlepels kleingesneden augurkjes
verse basilicum
Pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Koudspoelen en laten
afkoelen.
In boter reepjes kip met zout en peper in ca 5 minuten bruin bakken.
In keukenmachine tonijn met ansjovis,
olijfolie, citroensap en 3 eetlepels kappertjes pureren tot gladde pasta.
Door mayonaise roeren. (Zout en peper toevoegen.)
Tonijnsaus en kip door pasta scheppen. Garneren met rest van kappertjes,
augurkjes en basilicum.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten